2011. július 28., csütörtök

László Gábor: Életem és a székelyföldi faip - Jelenlegi ára: 1 390 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Életem és a székelyföldi faiparA könyv listaára: 1600 Ft. Leírás:
Az erdélyi székely közgazdász memoárjából egy sikeres vállalatvezető fordulatos és tanulságos életútjával ismerkedhet meg az olvasó. László Gábor 1921-ben Csíkszentkirályon, kolozsvári egyetemi tanulmányai után az egykori székely határőrvidék kollektív tulajdonából szervezett ún. Csíki Magánjavaknál kezdett el dolgozni, majd ennek felszámolása után különböző fa- és bútoripari vállalatoknál töltött be vezető pozíciót egészen az 1980-as években bekövetkezett nyugdíjazásáig. A 2000/2001-ben papírra vetett, lendületes és olvasmányos visszaemlékezése egyszerre családi és közéleti krónika. A kötet első részében családja történetéből kiindulva beszél ifjú koráról, csíkszeredai és kolozsvári tanulmányairól, valamint az egyetemi stúdiumokat félbeszakító második világháborús front- és katonaélményekről. A legrészletesebben a faiparban végzett tevékenységéről számol be, e fejezetek legfőbb érdekessége, hogy a gazdasági irányításban felelős posztot betöltött vezető sajátos nézőpontjából mutatja be a szocialista korszakot, ahogy a kötethez előszót író Pál-Antal Sándor is kiemeli. A családi archívumból származó fekete-fehér képpel kísért őszinte hangvételű kötet a második világháború utáni korszak memoárirodalma iránt érdeklődők olvasmánya. ISBN: 978-973-665-315-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 390 Ft

Az aukció vége: 2011-08-01 01:48
. László Gábor: Életem és a székelyföldi faip - Jelenlegi ára: 1 390 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése