2011. július 28., csütörtök

Kieselbach Anita: Tamás könyve - Jelenlegi ára: 5 045 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Tamás könyveA könyv listaára: 5800 Ft. Leírás:
Meg kell keresnünk az elmesélés új útjait, s ehhez szükségünk van az erős, érzelmeket kiváltó történetekre, olyan sorsokra, olyan tárgyakra, melyek szimbólumként sűrítik magukba egy-egy fontos korszak eseményeit, örömeit, vagy tragédiáit, a huszadik század nagy magyar drámáit - olvashatjuk az előszóban Kieselbach Tamás sorait. Az album oldalain egy magyar zsidó család története bontakozik ki, nem hétköznapi módon: a történet elbeszélője az a hatvanhét éves olasz orvos hölgy, aki a hetvenes évek közepén, magyar származású édesapja hagyatékát rendezve döbben rá arra, hogy apja súlyos titkot hagyott maga után: Hábermann Aladárnak ugyanis az olasz emigrációt megelőzően is létezett már családja, akik azonban zsidó származásuk miatt valószínűleg a holokauszt áldozatai lettek. Egy padlásszobában őrzött utazókofferból addig sohasem látott fényképek kerültek elő. Ezek többsége egy ismeretlen kisfiút ábrázolt, akinek édesapjával váltott levelei a fényképek mellett hevertek... A felfedezett dokumentumok és a szerző kutatómunkája révén állt össze az az album, amellyel Anna Maria Hábermann egy számára is ismeretlen, nyomtalanul eltűnt családnak állít emléket. Súlyos űrt érzek magam körül: egy kiirtott, eltörölt, elpusztított családét. Megtagadták tőlem a világot, ahova tartozom. Őseim legmelegebb szeretetétől, emlékétől megfosztva, hagyományaikból kitaszítva, katolikusként nevelkedve, (... ) olaszként felnőve, (... ) néma a nyelvben, amelyből származom, árva a nagyszülőktől, akiket soha nem ismertem, és tőled, fivérem A megrendítő családtörténetet feltáró munka a huszadik századi magyar történelem, a magyar zsidóság és a holokauszt áldozatait kutatók forrásműve. ISBN: 978-963-86932-8-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 5 045 Ft

Az aukció vége: 2011-07-31 05:33
. Kieselbach Anita: Tamás könyve - Jelenlegi ára: 5 045 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése