2012. február 27., hétfő

Ikea nappali 1ft-ról; 3 szem. Salen kanapé Szfvár - Jelenlegi ára: 1 Ft

A licit tárgya:
3 személyes világos szürkés-vajszínű IKEA Salen kanapé, levehető és mosható huzattal. 2007. 04. hónapban vásároltuk, vigyáztunk rá, nincs kiszakadva a kárpit és nem látok foltot sem (eddig mind kijött belőle- ez komoly előny kisgyerekes háznál), viszont szöszösödés a párnák összedörzsölődése miatt néhol látható.  
A hat darab nagy párna egyesével lehúzható, a vázról pár darab csavar eltávolítása után vehető le a huzat. Háttámlája is kárpitos, így térbe is állítható, nem csak fal mellé. A huzatot kimosom, mielőtt elvinnék a kanapét, az új tulajnak nem ezzel kell majd kezdenie otthon. A két színes párna nem tartozik a kanapéhoz!
Méretei (nagyon nagy, keresztben lehet rajta aludni: )
Teljes külső hossz: 215 cm
Külső szélesség: 93 cm
Ülőfelület hossz: 185 cm
Ülőfelület mélység: 63 cm
Ülőfelület magassága: 42 cm
Karfa magassága: 62 cm
Eredeti ára 159. 900 ft volt, most 1 ft-ról indul a licit. Állítok be minimálárat, de korrekt ajánlat esetén ettől el is térnék, illetve a zárást is előrébb hoznám. Bármilyen felmerülő kérdésre igyekszem pár órán belül válaszolni! Akár már most hétvégén is elvihető!
Elszállítás: a Vevőnek kell megoldania, sajnos a liftbe a kanapé nem fér be (ez fölfelé hozva már megállapítás nyert) az ötödik emeletről kell levinni. Ebben a férjem segít, de a Vevőnek legalább másodmagával kell támogatnia a projektet!
A nappalink további Ikeás bútorai is eladóak, kérlek nézz be az aukcióim közé, ha érdekel egy dohányzóasztal, vagy relax fotel, akár 1 ft-ért : )


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-03-05 15:19
. Ikea nappali 1ft-ról; 3 szem. Salen kanapé Szfvár - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése